HTML

Madárbarát Vízmű

Szeretjük, nem szeretjük, életünk jelentős részét a munkahelyen kell eltöltenünk, nem lehet mindenkiből erdész, halász, mezőgazdálkodó, sokunkat irodához köt a munkánk. A megfelelő eszközök és módszerek alkalmazásával azonban akár az iroda ablakaiból kitekintve is élvezhetjük a madarak látványát, énekét. Tegyünk a madarakért, legyünk madárbarát munkahely!

Madárfotók

Impresszum

A blogot szerkeszti: Temesvári Péter
Szakmai tanácsadó és projekt koordinátor: Kozma Károly

Mint a Magyar Madártani Egyesület bronz fokozatú támogatója, Társaságunk 2011-ben benevezett a Madárbarát munkahely programba, melynek értékelése jövő tavasszal várható. A felkészülés érdekében javaslom az alábbi elérhetőségen található, képekkel illusztrált gyakorlati útmutató áttanulmányozását.

http://www.mme.hu/binary_uploads/4_napi_madarvedelem/MME_Madarbarat_kert_program_1_Termeszetes_elohelyek_es_mesterseges_oduk_Orban_Zoltan_2011.pdf

A program részeként az itt találhatókhoz hasonló mesterséges odúkat fogunk megrendelni és telephelyeinken kihelyezni (ahol még nincs kellő számban).
A mesterséges odúkon kívül törekedjünk a természetes (vagy természetközeli) fészkelő, pihenő és táplálkozó helyek megőrzésére, bővítésére is.

Üdvözlettel:    Kozma Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madarbaratvizmu.blog.hu/api/trackback/id/tr693570160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása