HTML

Madárbarát Vízmű

Szeretjük, nem szeretjük, életünk jelentős részét a munkahelyen kell eltöltenünk, nem lehet mindenkiből erdész, halász, mezőgazdálkodó, sokunkat irodához köt a munkánk. A megfelelő eszközök és módszerek alkalmazásával azonban akár az iroda ablakaiból kitekintve is élvezhetjük a madarak látványát, énekét. Tegyünk a madarakért, legyünk madárbarát munkahely!

Madárfotók

Impresszum

A blogot szerkeszti: Temesvári Péter
Szakmai tanácsadó és projekt koordinátor: Kozma Károly

Örömmel adunk tájékoztatást a Madárbarát Vízmű Blog Olvasóinak, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének központi telephelyén fészket rak egy gólya pár.

A fészekrakást hét végén kezdték, melynek előzményeként megjelentek a múlt hét közepén, és egyre sűrűbben pihentek meg a gáztalanító tetején, illetve a használaton kívüli kazán kéményen. Ott jó helyük lesz, senkit nem zavarnak, a kéményt nem használjuk. Még jó, hogy az elmúlt évben a tető felújításkor nem bontattuk el... Tegnap, az esőben is gyűjtötték a fészek anyagát, melyhez az udvaron szerencsére találnak elhullott gallyat.
 

Tervezzük, hogy egy webkamerát felszereljünk, mert a központban minden rendelkezésre áll, hálózat, számítógép, így különleges felvételek készülhetnének a "vízműves gólyák" életéről. Bízunk abban, hogy a „megkésett” fészekrakásnak lesz eredménye, és fel tudják születendő fiókáikat nevelni. Remélem ezek után megint születik nálunk egy Vízműves” kisgyerek!

Kiss György Üzemmérnökség vezető

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madarbaratvizmu.blog.hu/api/trackback/id/tr354515956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása